Olin koko viikon flunssassa, angiina puhkes viime viikon lauantaina. :( Pirullinen tauti. Olen ollut silti pääosin töissä ja sen lisäks en ole jaksanut tehdä yhtään mitään! Joten koirat olivat koko alkuviikon vaan kotona, töissä ja pissalenkillä muutaman kerran päivässä. Perjantaina olin jo siinä kunnossa, että jaksoin lenkittää niitä vähän pidemmän aikaa ja perjantaina vein Pepin hoitoon dobbereiden Adan ja Nipsun seuraksi Lempäälään ja Pinnin kasvattajalleen Annalaan.

Pradan kanssa suunnattiin lauantaiaamuna Jessican ja Wandan seurassa Lahteen rhodesiankoirien ensimmäiseen omaan erikoisnäyttelyyn. Prada osallistui pentuluokkaan 5-7kk. Meille oli varattu myös pöytä näyttelystä myyntipistettä varten. Myimme paljon mm. koirien makuualustoja, leluja, puruluita, pantoja, rhodekrääsää ym. Jessicalle SUURkiitos avusta! :) Prada meni myös Jessicalle hoitoon näyttelyn jälkeen, kun jäin itse Lahteen viettämään iltaa.

Prada esiintyi iloisesti. :) Se oli oman luokkansa paras (ja ainut ;) koira ja sai KP:n. Lisäksi se voitti narttupennut, joita oli yhteensä 3, Prada nuorimmaisena. Ja sijoittui sitten VSP-pennuksi, ROP-pentuna suloinen ja komea Tarujen Uwayo. Tuomari oli Cheryl Currie-Thompson Australiasta, alla tuomarin mietteitä Pradasta:

"Excellent breed type. Six and half month puppy. Very pretty. Correct head with good proportions. Good expression with dark eyes. Good plains and correct ears and placement. Very good length of neck. Moderate angulations front and hind. I would prefer more upperarm. Very good topline. Croup a little steap. Good ridge. Moved very well. Bad feet."

Peppi oli viikonlopun aikana ihan uskomaton. Se tuli molempien dobbereiden kanssa hyvin juttuun ja ne olivatkin viikonlopun kolmistaan ja leikkivät kuulema paljon. Alun perin olin ajatellut, että Peppi ja 3-v. Ada täytyy pitää erillään, koska Peppi ei enää siedä kaikkia narttuja, varsinkaan dobbereita... Hienosti oli kuitenkin mennyt. Sain hieman takaisin luottamusta Peppiin tämän asian kannalta. :)

Outi oli jättänyt Pepin kauppareissun ajaksi isoon teräshäkkiin. Peppi oli tullut häkistä ulos, häkin ovi oli kiinni molemmilla "lukoilla" eikä häkki ollut hajonnut... taikurikoira. Se oli todennäköisesti tullut n. 5cm raosta, joka oli häkin luukun alapuolella. Uskomatonta. Pepissä ei ole muita ruhjeita, mutta sen kirsu on hieman arka.

Pinni on vieläkin Jessicalla, lähden juuri hakemaan sitä. :) Kiitoksia Outille & Antille, Jessicalle & Jonille sekä toiselle Jessicalle koirien laadukkaasta hoitamisesta! :) Olen kiitollisuuden velassa. ;)

Alla Reea Salomaan ottama kuva Pradasta ja sen huonoista harottavista tassuista. ;)
2067876.jpg