Peppi oli eilen Etelä-Tampereen Eläinklinikalla steriloitavana. Samalla poistettiin niskanahasta pienen pieni patti, joka osoittautui onneksemme vain tali/rasvapatiksi. Myös kohtu ja munasarjat olivat eläinlääkärin mukaan hyvässä kuosissa.

Leikkaus sujui hyvin. Ystäväni vei Pepin viideksi klinikalle ja minä hain sen seitsemältä kotiin. Ehdittiin töiden jälkeen käydä ottamassa pikainen treeni Pradankin kanssa. :) Toinen ystäväni tuli onneksi auttamaan Pepin kantamisessa kotiin, kun Peppi oli aivan tokkurassa. Se nukkui koko illan, käytin sen pissalla ennen puolta yötä ja sitten nukuttiin tyytyväisenä aamuun asti. Oksennus oli kyllä yöllä tullut lattialle. Nyt noin viikko kipulääkkeitä ja 12 vrk:n päästä saa ottaa tikit irti niskasta. Vatsanpuolella pitäisi olla sulavat tikit.

Onneksi saan otettua koirat töihin mukaan, koska Peppi on vieläkin tosi väsynyt, eikä se oikein antaisi muovikaulurin olla kaulassa. Tosin siihen se joutuu nyt kuitenkin totuttelemaan. Tänään halusin kuitenkin vielä seurata sitä koko päivän, joten otin sen töihin mukaan. Illalla aletaan totuttelemaan kauluriin, kunhan tuo tuosta vähän piristyy. :)

Laitoin autoni myyntiin, tarvis vaihtaa taas hieman uudempaan ja vähän vähemmän ajettuun, kun noita kilometrejä kertyy niin hirveästi. Tästä jollekin koiraharrastajalle erittäin tilava, toimiva, ilmastoitu, vähäkulutuksinen farkku: http://www.nettiauto.com/2314099 :)