Pinni täytti 9.12.08 yhden vuoden! Onnea pieni kirppuni! :) Ja onnittelut myös muille sisaruksille tätäkin kautta! Prada ja Pinni saivat herkkuateriat ja possunkorvia ym. juhlaan kuuluvaa. Peppi jäi paitsi, koska oli siskollani hoidossa viikon.

Viikolla kävin treenaamassa Pinnin ja Pradan kanssa saalisleikkiä sekä tottista. Pradan kanssa tein toisena päivänä vain leikkiä, joka meni ihan mukavasti. Toisena päivänä otettiin namiavusteisesti sivulletuloa, seuraamista ja luoksetuloasentoja. Prada tuntuu keskittyvän (toisinaan) treeniin nykyään tosi hyvin. Myös pääkoppaan jää jotain muistikuvia treeneistä ja opeista. :)

Pinnin kanssa treenasin toisena päivänä seuraamista ja toisena päivänä seuraamista ja seisomisia. Liikkeestä seisominenkin alkaa pikku hiljaa hioutua täydelliseksi.. ;)

Tänään osallistuin Pradan kanssa Voittaja 2008 näyttelyyn. Prada oli ainut ridgeback pentu ja sai tuomarilta kunniapalkinnon, joten oli myös rodun paras pentu.

Tässä tuomarin (Arne Foss, Norja) arvostelu ... yritän saada selvää. Kieli on ruotsi.

"Trevlig modell. Mycket feminin, bra huvudform. Fint ögon. Stark hals. Passande stomme. Något flata tassot. Mycket fin ridge. Rör sig bra, lite trångt bak. Utmärkt temperament!"

Viimeinen lause kuvaa hyvin tämänkin päivän tunnelmaa Pradan kanssa! :) Pradaa on todella mukava esittää näyttelyssä, häntä alkaa heilumaan vaan kovempaa ja kovempaa, kun tuomari tulee tutkimaan. Aivan ihana pentu. Olen tottunut esittämään hieman pidättyväisempiä koiria. ;)