Peppi täytti perjantaina 5 vuotta! Onnittelut mussulle! :) Lisää kuvia Pepistä 5 vuoden varrelta
http://vastakarva.com/gallerypeppi5y.html


Prada osallistui lauantaina ensimmäisiin virallisiin maastojuoksukisoihinsa! Rata oli helppo, lyhyt pelkkä ympyrä! Vähän kuin ratakisoissa. ;) Prada sai alkuerissä pariksi Huldan, juoksu meni hyvin ja pisteitä tuli kivasti 218p. Tulokset olivat melko tasaisia (helposta radasta johtuen?), ja valitettavasti ei ylletty ihan finaaliin! Sijoitus 9./13. Tärkeintä kuitenkin, että Prada innostui vieheestä (valeraskaudesta huolimatta), juoksi hyvän juoksun eikä tullut loukkaantumisia tms! :) Hyvillä mielin siis seuraaviin maastokisoihin!

Ennen kisoja Arttu- ja Rampo-rhodet oli meille yökylässä omistajineen, mahduttiin joten kuten tähän kaksioon 5 koiraa ja 3 ihmistä. ;) Vietettiin mässäilyilta ja katsottiin surullinen Suomi-USA lätkämatsi! 


Hulda ja Prada tulossa vieheelle

 

Sunnuntaina oli pitkästä aikaa haku-treenit, lunta oli hirveästi ja se oli todella märkää! Ajattelin aluksi ottaa Pinnille 5 ukkoa, mutta päädyin neljään, kun se joutui tekemään todella paljon myös fyysista työtä 2. ukolla. Otettiin 1. ja 4. huutoavulla ja kaks keskimmäistä ilman huutoa. Kakkosella joutui tosiaan etsimään, mutta etsikin hyvin! 1., 3. ja 4. meni todella mallikkaasti! Nyt pitäis alkaa treenailemaan sitten rulla-ilmaisua haku-treenien lisäksi!

Ennen treeniä Prada pääsi tallaamaan aluetta ihmisten ja parin koiran kera! :) Hyvää hankitreeniä!

 

 


Prada ja Velmu

 


Fenja ja Prada



Lunta on paljon ja se upottaa

 


Pinni maalimiehellä

 


Ei ollut meidän pikkukoirilla helppoa märässä hangessa