Oltiin Pradan kanssa Enon ryhmänäyttelyssä 7.2., tuomari Sakari Poti. 4 RR-narttuja 1 uros. Prada oli PN-2, prkl serti oli taas niin lähellä! Varaserti siis tuli. :)

Prada esiintyi todella hyvin! Tuomari liikutti koiria monen monta kierrosta ja Pradan askel oli kepeä!

"Tumma vehnä. Keskikokoinen. Mittasuhteiltaan oikea. Kaunispiirteinen pää. Kuiva kaula. Erinomainen runko ja raajarakenne. Oikea hännän asento liikkeessä. Pitkä joustava askel. Rauhallinen luonne. Pitkä erinomainen ridge. ERI1, PN2-varasert"


Kuvat Marianne Leppinen

Lisäksi ollaan yritetty kohottaa koirien (ja omaa kuntoa)  kesää kohden, mutta näillä pakkasilla ja lumen määrillä etenkään rhodejen kuntoilutus ei ole ihan helppoa! Vaatteita ja tossuja joka lenkille päälle ja sen jälkeen onkin niin pökkelö-olo, ettei kauheesti ole intoa riehua. Parhaamme ollaan silti yritetty ja lisäksi ollaan käyty pari kertaa uimassa koirauimalassa! Se jos mikä on hyvää ja hauskaa liikuntaa! Alla pari Pinja Kontalan ottamaa kuvaa ekalta uima reissulta!

Prada ja Pinni olivat ensikertalaisia kun käytiin tammikuussa uimassa, Pradalla oli sen takia liivit päällä. Viime lauantaina ei enää kukaan tarvinnut liivejä ja kaikki uivat melkein koko puoli tuntia! :) Hauskaa oli!


Lisää kuvia altaalta: http://www.vastakarva.com/galleryspa.html

Eilen osallistuimme Ridgeback-yhdistyksen rotumääritelmäpäivään sekä kuuntelijan että esimerkkikoiran ominaisuudessa (Prada)! Oli äärimmäisen mielenkiintoinen ja opettavainen päivä! Osallistujat saivat "arvostella" kuudessa ryhmässä kaikki kuusi esimerkkikoiraa, Prada joutui siis esiintymään pari tuntia putkeen. Huh! :) Prada sai neljältä ryhmältä arvioksi ERI ja kahdelta EH, erikoistuomarimme Leni Finnen arvio Pradasta oli kuitenkin ERI:in päin kallistuva Pradan kiinalaismaisesta ilmeestä/silmistä huolimatta! ;)

Päivä oli todella pitkä (7h!) mutta hyvin järjestetty (kiitos jalostustoimikunta, Leni)!!

Lauantaina ois Pradan ekat viralliset maastojuoksukisat, toivottavasti keli vaan pysyy kohtalaisena (pakkasraja -15), maaliskuussa sitten heti Pepin vuoden ekat agilitystartit, ja Pradalla kaksi näyttelyä (Tampere KV, Joensuu ryhmis). :)